Anmeldelse af Lisa Westfelt: Migration som straff? Utvisning på grund av brott 1973-2003 med fokus på flyktingskydd - Suominen, Annika Elisabet (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
Review of Lisa Westfelt: Migration som straff? Utvisning på grund av brott 1973-2003 med fokus på flyktingskydd.