Flera nyanser av blått. Kriminalvårdare på behandlingsavdelningar – deras beskrivningar av yrkesroller, drogbehandling och de intagna - Holm, Claes; Lindberg, Odd; Jukic, Elma; Nylander, Per-Åke (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
See abstract in article.