Virtuelle ting – Kan virtuelle ting strafferetligt karakteriseres eller sidestilles som rørlige ting? - Mathiasen, Peter Dueholm (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
See abstract in article.