Anmeldelse af Thomas Ugelvik: Fangenes friheter. Makt och motstand i et norsk fengsel. - Tolvanen, Matti (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2013)
Review of Thomas Ugelvik: Fangenes friheter. Makt och motstand i et norsk fengsel.