Anmeldelse af Vagn Greve & Karin Cornils: Studien zum dänischen Strafrecht – Studies in Danish Criminal Law - Matikkala, Jussi (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2013)
Review of Vagn Greve & Karin Cornils: Studien zum dänischen Strafrecht – Studies in Danish Criminal Law