Psykiatrisk Undersøgelse af mandlige Landssvigere i Danmark.: Fra fængselsvæsenets videnskabelige undersøgelse af landssvigere - Mortensson, Gunnar (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1953)
Intet resumé