Samarbejde mellem børne- og kriminalforsorgen.: En fællesudtalelse af Børnesagens Fællesråd, Dansk Kriminalistforening og Kriminologisk Selskab - Knudsen, M.; Hurwitz, Stephan; Buhl, Jon Palle (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1954)
Intet resumé