Om virkningen af interneringsophold på sindssygehospitaler.: En efterundersøgelse af 112 udskrevne, tidligere internerede patienter. - Fremming, Kurt H. (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1951)
Intet resumé