Avvägningen mellan yttrandefriheten och skyddet för privatliv i EMD:s praxis - lotteri eller enhetlig verksamhet? - Tiilikka, Päivi (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2012)
See abstract in article.