Åbning af mødet i anledning af Dansk Kriminalistforenings 100-års jubilæum - Jensen, Frank (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1999)
Åbning af mødet i anledning af Dansk Kriminalistforenings 100-års jubilæum