Boganmeldelse: Dr Marieke Kluin Environmental Crime and its Victims – Perspectives within Green Criminology, Ashgate Publishing 2014 - Knoop, Vibe Thimgaard (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2016)
Boganmeldelse skrevet af Vibe Thimgaard Knoop, som anmelder Dr. Marieke Kluins "Environmental Crime and its Victims – Perspectives within Green Criminology", Ashgate Publishing 2014.