Det Kognitive Færdighedsprogram. Erfaringer og refleksioner fra programdeltagere om den oplevede effekt. - Minke, Linda Kjær; Bird, Pernille Petersen; Weismann, Anne Dorte (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2009)
See abstract in article.