"Folkeoplysning eller rettens trivalisering"? Synspunkter fremkommet på høstmøte i Den Norske Kriminalistforening - Hustad, Knut-Fredrik (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2005)
See abstract in article.