Benådning på grund af psykisk lidelse - diagnoser, kriminalitet m.v. i dag og for 35 år siden - Kramp, Peter; Gabrielsen, Gorm (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2004)
See abstract in article.