Behandlingseffekter inom rättsväsendet - en meta-analys av modern nordisk empirisk forskning - Grevholm, Erik; Kühlhorn, Eckhart (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1997)
See abstract in article.