Video-optagede politiafhøringer af børn, der er anmeldt for at have været udsat for seksuelt misbrug - Olsen, Tony; Schlegel, Ilse; Hermann, Kai; Merlung, Erik (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1993)
See abstract in article.