"SIC CREATOR HOMO QUERENS" eller Fangeopposisjon og betjentmotstand: To kritiske faktorer i utviklingen av fengselsvesenet - Kristoffersen, Ragnar (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1989)
See abstract in article.