Den grønlandske kriminallovs bestemmelser vedrørende foranstaltninger overfor psykisk abnorme lovovertrædere - Lynge, Inge; Køster, Anne (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1985)
See abstract in article.