Kriminalitet, arbejdsløshed og sygdom blandt voksne mennesker med en belastet opvækstbaggrund - Andersen, Tavs Folmer; Balvig, Flemming (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1983)
See abstract in article.