Retspolitiske problemer - særlig med hensyn til kompetenceforhold - vedrørende beskyttelse og begrænsning af indsattes rettigheder under straffuldbyrdelse - Koch, Lise (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1982)
See abstract in article.