Sjuklighet och dödlighet hos en grupp längtidsuppföljda tidigare ungdomsfängelseelever och mödrarna till deras barn - Johanson, Eva (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1980)
See abstract in article.