Analys av identifikationsstörningar hos ett ungdomsvårdsskoleklientel genom studium av varseblivningsutvecklingen - Kragh, Ulf; Kroon, Tore (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1965)
See abstract in article.