Regler og praksis med hensyn til halvtids prøveløsladelse efter straffelovens § 38, stk. 3 - Hye-Knudsen, Axel; Nielsen, L. Nordskov (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1962)
See abstract in article.