Anmeldelse af Peter Fransen: Borgen med de mange ansigter. Statsfængslet i Nyborg 1913-2013. - Garde, Peter (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
Review of Peter Fransen: Borgen med de mange ansigter. Statsfængslet i Nyborg 1913-2013.