Anmeldelse af Helmut Kury & Evelyn Shea: Punitivity: International Developments. - Gröning, Linda (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
Review of Helmut Kury & Evelyn Shea: Punitivity: International Developments.