Rituell omskjæring av guttebarn – et etisk og juridisk dilemma. Kommentar til Peter Gardes artikkel: «Omskærelse, forbrydelse eller gudsdyrkelse» - Stålsett, Sturla J. (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
See abstract in article.