Anmeldelse af Vagn Greve: Statens penge. Statens straf. Den danske fiskalstrafferets historie 1732-1932. - Häthén, Christian (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2013)
Review of Vagn Greve: Statens penge. Statens straf. Den danske fiskalstrafferets historie 1732-1932.