Mäste man alltid betala? Finländska affärsmäns och tjänstemäns uppfattningar och erfarenheter av korruption på gränsen mellan Finlad og Ryssland - Viuhko, Minna (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2010)
See abstract in article