Forebyggelse af radikalisering i fængsler - menneskeret og retssikkerhed for de indsatte - Kessing, Peter Vedel; Andersen, Lisbeth Garly (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2018)
See abstract in article