Bokanmälan: Fra snublesten til byggesten. Matematikdidaktiske muligheder - Grevholm, Barbro (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 2016)
Niss, M. & Jankvist, U. T. (red.) (2016). Fra snublesten til byggesten. Matematikdidaktiske muligheder. Frederiksberg: Frydenlund.