Anmeldelse af Didaktiske elementer – en indføring i matematikkens og naturfagenes didaktik - Niss, Mogens (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 2007)
Carl Winsløw (2006). Didaktiske elementer – en indføring i matematikkens og naturfagenes didaktik. Frederiksberg: Bifolia. (254 sider) ISBN: 87-9131-933-1