NOMAD-stafetten går videre fra Norge til Finland - Brekke, Gard; Gjone, Gunnar (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 2000)
Med dette nummeret av NOMAD avslutter den norske redaksjonen sitt arbeid. Redaksjonsansvaret går nå videre til Vasa i Finland, og vi ønsker den nye redaksjonen lykke til med tidsskriftet.