Litteraturanmälan – Tänk så många kompetenta kvinnor det finns ... - Grevholm, Barbro (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 1996)
Wistedt, I. (1996). Gender-inclusive Higher Education in Mathematics, Physics and Technology. Five Swedish Development Projects. Stockholm: Högskoleverket. (75 sidor)