Korta bokanmälningar - Emanuelsson, Göran (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 1995)
I förra numret gav vi några exempel på den omfattande bokutgivningen inom vårt vetenskapsområde. Vi fortsätter här med ytterligare exempel och förlag.