Stieg Mellin-Olsen in memoriam - Gjone, Gunnar (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 1995)
Professor Stieg Theodor Mellin-Olsen døde den 26. januar 1995 nær 56 år gammel. Med ham har Norge og Norden mistet en av sine fremste fagdidaktikere.