Bokanmälan: Læringsvanskeligheder i matematik – hvordan kan de forstås og afhjælpes? - Grevholm, Barbro (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 2017)
Niss, M. & Jankvist, U. T. (red.) (2017). Læringsvanskeligheder i matematik – hvordan kan de forstås og afhjælpes? Fredriksberg: Frydenlund. (160 s)