Omtale av Identitet og forskning - Gjone, Gunnar (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 2009)
Wedege, T. (red) (2008). Identitet og forskning: ni essays om at blive matematikdidaktisk forsker. København: Navimat. ISBN 978-87-92397-00-3