Korta bokanmälningar - Emanuelsson, Göran; Johansson, Bengt (NOMAD Nordic Studies in Mathematics Education, 1994)
Det kommer en ström av nya böcker som behandlar olika delar av vårt vetenskapsområde. Produktionen har nog aldrig varit så omfattande som under det senaste året. Vi ger här några exempel på nya böcker från tre av de många förlag som satsar stort på matematikdidaktisk litteratur.