Sprogrøgt - Rasmussen, Finn Berg (KVANT, 1990)
Redaktionen diskuterer det sproglige valg mellem "superledning" og "supraledning" – og beslutter sig for førstnævnte som standard. Artiklen er en reflekteret og underholdende gennemgang af sprogudviklingen inden for fysikken, herunder det uundgåelige engelske islæt og kampen for konsistens i fagsproget. Et lille sprogpolitisk essay med faglig tyngde og glimt i øjet.