Fysikkens image - Both, Erik (KVANT, 1997)
Artiklen annoncerer en konference om fysikkens image og formidling i lyset af faldende interesse blandt unge. Der sættes fokus på samspillet mellem medier, undervisning og offentlig opfattelse. Konferencen samler fysikere, undervisere og mediefolk og diskuterer hvordan faget præsenteres og forstås. Der indgår bl.a. analyser fra gymnasie- og universitetsverden samt erfaringer fra populærvidenskabelige formidlere. Et vigtigt skridt mod at genvinde fysikkens appel i samfundet og hos næste generation.