Mindeord om Jens Martin Knudsen (1930–2005) - Hjorth, Poul; Madsen, Morten Bo; Rasmussen, Finn Berg (KVANT, 2005)
Et varmt og fagligt stærkt portræt af en engageret underviser og forsker. Artiklen viser betydningen af formidling og internationalt samarbejde.