Kvantemekanikkens oprindelse (1925–1927) - Joas, Christian (KVANT, 2026)
Et episk drama i videnskabens historie: Artiklen dykker ned i de hæsblæsende år, hvor kvantemekanikken blev født. Heisenberg, Schrödinger, Bohr og Dirac kæmpede med matematik og verdensbilleder i en intens periode, der kulminerede med "Københavnerfortolkningen". Christian Joas formår at gøre disse videnskabelige gennembrud levende og forståelige – en perle for dig, der elsker både fysik og dens kulturhistorie.