Nyt fra Mars: Ingenuity-helikopteren begejstrer - Pepke Gunnarsson, Christine (KVANT, 2021)
En milepæl i rumfartens historie: Ingenuity-helikopterens flyvning på Mars har overgået alle forventninger. Medrivende og letlæst gennemgang af teknologien bag og de dramatiske øjeblikke under testflyvningerne. Artiklen fortæller også om Perseverance-roverens mission og de første skridt mod menneskelig bosættelse på Mars. Læs, hvis du vil opleve rumforskningens nyeste eventyr.