Supernova-planetariet i München – med meteorit fra Danmark - Pedersen, Holger (KVANT, 2018)
Artiklen tager læseren med til Supernova-planetariet i München og beskriver både udstillingen og dens videnskabelige formidling. Særligt interessant er forbindelsen til Danmark gennem en udstillet meteorit, som giver artiklen en lokal forankring. Pedersen beskriver, hvordan moderne planetarier anvender avanceret visualiseringsteknologi til at formidle komplekse astronomiske fænomener. Artiklen fungerer både som reportage og som refleksion over videnskabsformidlingens rolle. For fysikere er det en inspirerende påmindelse om, hvordan forskning kan bringes ud til et bredere publikum uden at miste faglig tyngde.