Breddeopgave nr. 2 og 3 - Højgaard Jensen, Jens (KVANT, 2000)
Jens Højgaard Jensen præsenterer to breddeopgaver fra RUC, der kombinerer fysikforståelse med modelleringskompetencer. Opgaverne om lynets temperatur og tørretumblerens rotation illustrerer, hvordan åbne spørgsmål styrker intuitionen og fremmer faglig refleksion.