Sagt om matematik - Esrom Larsen, Mogens (KVANT, 1999)
En samling af skarpe, humoristiske og filosofiske citater om matematik fra Goethe til Hilbert og Storm P. Uddragene belyser matematikken som videnskab, kunstform og tænkemåde, og fungerer som en inspirerende afslutning på bladet.