Fysik i uddannelserne – Uddannelserne i fysik - Both, Erik (KVANT, 1995)
Et velfungerende fysikfag kræver dialog på tværs af uddannelsesniveauer. Erik Both inviterer til konference, der skal samle lærere fra folkeskole til universitet i refleksion over indhold og formål i fysikundervisningen. Med både pædagogiske og faglige oplæg skal konferencen identificere styrker og mangler i fysikuddannelsen, og bringe opmærksomhed på de kvalifikationer, vi bør give vores elever og studerende. Artiklen sætter fokus på fysik som dannelsesfag og det nødvendige samarbejde for at styrke sammenhængen i det danske uddannelsessystem.