Atomtid er nu indført - Kristensen, Leif Kahl (KVANT, 2025)
Med udgangspunkt i ændringen af dansk normaltid til “UTC + 1 time” diskuterer Kristensen forholdet mellem juliansk dato, gregoriansk kalender og skuddage. En teknisk og kritisk redegørelse for, hvordan kalenderfejl opstår i officielle almanakker og vigtigheden af præcis tidsmåling – ikke mindst for astronomi og præcisionsfysik.