Fundamental forståelse af polymermaterialer under ekstreme stræk - Borger, Anine (KVANT, 2020)
Hvad sker der med plast på molekylært niveau, når du strækker det til det yderste? Anine Borger introducerer os for sfærisk harmonisk analyse – og nye måder at se molekylers bevægelser på. En artikel om, hvordan ny analyse skaber gennembrud i materialeforskning og industriel forståelse.