Vand på Månen - Pepke Gunnarsson, Christine (KVANT, 2020)
Der er vand på Månen – og ikke kun som is i mørke kratre! NASA har fundet vandmolekyler på Månens solbeskinnede side, og det åbner for helt nye perspektiver for fremtidens rumrejser. Artiklen forklarer, hvordan det flyvende teleskop SOFIA gjorde opdagelsen, og hvorfor selv små mængder vand kan være guld værd for kommende månebaser. Fascinerende læsning for alle med interesse for astronomi og menneskets næste skridt i rummet.